Kezdőlap Álláslehetőség Elérhetőségek Panaszkezelési szabályzat Tanúsítványaink
keresés
Utolsó frissítés:
2019.04.23

Nagytömegű megszemélyesített küldemények


Sok olyan nagyszámú ügyfélkörrel rendelkező vállalkozás van, melyek rendszeresen, levelezés útján tartják ügyfeleikkel a kapcsolatot, folyamatosan van szükségük nagy mennyiségű névre szóló számlalevél, vagy egyéb megszemélyesített nyomtatvány gyors előállítására.

Az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. Feldolgozóközpontja a teljes nyomtatási, megszemélyesítési, borítékolási és postázási feladatkört átvállalva, az adatvédelmi törvényben rögzített előírásokat következetesen betartó szolgáltatást nyújt megrendelőinek. A folyamatos technológiai fejlesztések lehetővé teszik a társaság számára, hogy kedvező feltételekkel, rugalmassággal biztosítsa az akár több színnel nyomtatott és megszemélyesített számlaegyenlegek, értesítők teljes kivitelezését.

Az adatok fogadása elkülönített szervereken, megrendelőinkkel egyeztetett módon, titkosított formában történik.

A megrendelő által megküldött állományok mentését, naplózását és igény esetén a lista fájlok megírását, a megszemélyesítésre történő előkészítését gyakorlott szakemberek végzik. A részünkre átadott adatbázisok megérkezésétől kezdve nyomon követhető a teljes megszemélyesítési folyamat. A kiküldött levelek elektronikus formájáról igény szerint pdf fájlokat készítünk.

A nagytömegű megszemélyesítés, borítékolás igen rövid időn belül elvégezhető. Társaságunknál mindig annyi kapacitás áll rendelkezésre, mely rövid vállalási határidő mellett biztosítja a megfelelő gyártási biztonságot, azaz a hátteret is.

OCÉ nyomtatóink alkalmasak egy, valamint a kétoldali nyomtatásra 600 dpi minőségben. A megszemélyesített termékek borítékolása OMR olvasófejekkel ellátott nagy teljesítményű KERN borítékoló gépekkel történik. A borítékoló gépek két megszemélyesített nyomat és négy melléklet borítékolására alkalmasak.

Olyan küldemények kézi borítékolását is vállaljuk, melyek a bel-tartalmuk miatt nem alkalmasak gépi feldolgozásra.

 2019. április 24. szerda. Köszöntjük György nevű látogatóinkat.
 Ön a(z) 14.967.993-ik látogatónk Impresszum   Jogi nyilatkozat   Oldaltérkép

© 2007. Díjbeszedő Holding Zrt.