Kezdőlap Álláslehetőség Elérhetőségek Panaszkezelési szabályzat Tanúsítványaink
keresés
Utolsó frissítés:
2019.04.23

Elektronikus számlabemutatás

A kor követelményeinek megfelelően alakítottuk ki elektronikus számlabemutatási szolgáltatásunkat, mely számtalan előnnyel bír mind a számlát kibocsátó társaságok, mind pedig a szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek számára.

Szolgáltatásunk keretében a megbízó által átadott számlaadatok és számlaformátum, valamint a jogszabályi rendelkezések alapján előállítjuk az elektronikus számlát azon Ügyfelek részére, akik regisztráltak a Díjnet rendszerhez, és azon belül az adott számlakibocsátóhoz. Az elektronikus számlákat fokozott biztonságú elektronikus aláírással, és az ezt hitelesítő minősített időbélyeggel látjuk el. A számlabemutatás a http://www.dijnet.hu webcímen történik, ahol az elektronikus számlák a bemutatásukat követően legalább 18 hónapig láthatók. Ügyfeleinket az új számla érkezéséről minden alkalommal e-mailben értesítjük.

A Díjnet rendszerhez az Ügyfelek (illetve képviselőik, meghatalmazottjaik) kétszintű regisztrációval csatlakozhatnak, először magához a Díjnet szolgáltatáshoz, majd az érintett számlakibocsátóhoz kell regisztrálniuk. A számlakibocsátói regisztráció elfogadásáról a számlát kibocsátó szervezetek döntenek a részükre továbbított, általuk kért adatok alapján.

A Díjnet weboldalán az Ügyfelek megtekinthetik számláikat, különböző formátumokban letölthetik azokat, intézkedhetnek a számlafizetéssel kapcsolatban, számlareklamációt vagy egyéb észrevételeket küldhetnek a rendszer üzemeltetőjének, illetve a számlakibocsátóknak, és módosíthatják a korábban megadott adataikat. A rendszer a csoportos beszedési megbízással és az egyedi átutalással történő fizetési módokon kívül különböző elektronikus fizetési lehetőségeket is biztosít ügyfelei számára, ezek a Díjnet rendszeren keresztüli bankkártyás, vagy internetbanki, illetve a mobilfizetési lehetőség.

A Díjnet rendszer az ügyféloldali alkalmazás mellett magában foglal egy ügyintézői felületet is, amelyet igény esetén a számlakibocsátó szervezet elvárásainak megfelelően átalakítunk, majd rendelkezésére bocsátjuk. A számlakibocsátói regisztráció elbírálását lehetővé tevő program, valamint a Díjnet és a számlakibocsátói rendszer együttműködéséhez szükséges interfész-alkalmazások létrehozása, fejlesztése és működtetése - amennyiben erről eltérő megállapodás nem születik - a számlakibocsátó társaság feladata.

Megbízónk igényeinek megfelelően, külön megállapodás keretében, az elektronikus számlák archiválását is vállaljuk.

 2019. április 24. szerda. Köszöntjük György nevű látogatóinkat.
 Ön a(z) 14.968.005-ik látogatónk Impresszum   Jogi nyilatkozat   Oldaltérkép

© 2007. Díjbeszedő Holding Zrt.