Kezdőlap Álláslehetőség Elérhetőségek Panaszkezelési szabályzat Tanúsítványaink
keresés
Utolsó frissítés:
2018.11.12

Hírek

 

2016. október

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy 2016.10.15-től a postai számlabefizetési megbízás hátoldalán található tájékoztató szöveg nyomtatása fekete színnel történik, azonban a postai számlabefizetési megbízás ettől függetlenül ugyanúgy érvényes marad. Önnek a kiegyenlítés módjában ez nem jelent változást, a postai számlabefizetési megbízást továbbra is a korábbival azonos módon fizetheti be.

 

Díjbeszedő Holding Zrt. 

 


2016. május

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy 2016.05.01-től Társaságunk átállt a fehér csekk használatára. Önnek a kiegyenlítés módjában ez nem jelent változást, a fehér csekket a sárga csekkel azonos módon fizetheti be.
 
 
Díjbeszedő Holding Zrt.
 
 

2015. október

 

A Díjbeszedő brand 2015-ben ismét MagyarBrands díjas

 

 

oklevél
váza

 

 

2015-ben immáron hatodik alkalommal tették mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás) valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség ) alapján a Díjbeszedő igazi magyar márkának számít, mint minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is ezért cégünk ismét elnyerte eme kiemelő oklevelet.

 

 

átadás

 

 

A MagyarBrands márkához kapcsolt értékek olyan kézzelfogható előnyt jelentenek a magyar és a nemzetközi piacon, amelyek révén a termékek vonzereje és elismertsége is növekszik a vásárolók szemében.

 


2014. október

 

A Díjbeszedő brand 2014-ben ismét MagyarBrands díjas

 

 

 

 

2014-ben ötödször tették mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás) valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség ) alapján a Díjbeszedő igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP100 üzleti márka listáján a 8. helyet foglalja el, ezzel 6 pozíciót javítva tavalyi eredményén.

 

 

 

2013. november

 

A Díjbeszedő brand 2013-ban újra MagyarBrands díjat nyert

 

foto

 

2013-ben negyedszer tették mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, menedzsment, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás) valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség) alapján a Díjbeszedő márkanév igazi magyar márkának számít. Minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP100 üzleti márka listáján a 14. helyet foglalja el, ezzel 10 pozíciót javítva tavalyi eredményén.

 

 

oklevél

 


2013. szeptember

A Díjnet és az iCsekk szolgáltatásunk is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat 2013-ban.


A Díjnet elektronikus számlabemutatási szolgáltatás Magyarországon elsőként kínált a háztartások számára egyedülálló egykapus megoldást számláik és azzal kapcsolatos ügyeik ingyenes, gyors, kényelmes és környezetbarát intézésére, a 100%-ban hazai tulajdonú és fejlesztésű Díjnet weboldalán. Ennek elismeréseképpen szolgáltatásunkat Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazták, melyet Majtényi Kálmán vezérigazgató vehetett át a Parlament Felsőházi termében.

Az iCsekk mobilfizetési megoldást a Díjbeszedő Holding Zrt. Magyarországon elsőként vezette be, melynek segítségével, a papíralapú számlával rendelkező ügyfeleknek sem kell a csekkekkel sorban állniuk a postán, hanem kényelmesen, bárhol és bármikor rendezhetik számláikat, időt és energiát takarítva meg ezáltal. Az iCsekk alkalmazás letöltése ingyenes, használata bárki számára egyszerű, csökkenti a gazdaság készpénzforgalmát. Az iCsekk szolgáltatásunk szintén kiérdemelte a Magyar Termék Nagydíj rangos elismerését ebben az évben. Az elismerő oklevelet és a velejáró egyedi Hollóházi porcelán trófeát Papp Tibor, IT Outsourcing igazgató vehette át az ünnepélyes díjátadás keretében.


2012. október

A Díjbeszedő márka idén ismét elnyerte a MagyarBrands címet

2012-ben harmadszor tették külön mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, menedzsment, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló Superbrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás, ismertség) alapján a Díjbeszedő igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP200 fogyasztói/TOP100 üzleti márka egyike legyen.Elnyertük a Magyar Termék Nagydíjat

2012. szeptember 5 -én Magyar Termék Nagydíj kitüntetést vehetett át a Díjbeszedő Nyomda Zrt. a vállalat elmúlt években bevezetett transzpromó fejlesztése kapcsán az itthon meghonosított technológia által.

MTN logó

A tranzakciós dokumentumokon létrejött hirdetési felületekkel cégünk megteremtette a közvetlenül az ügyfeleknek címzett marketingüzenetek gazdaságos előállításának lehetőségét. Mindez új bevételi forrást teremt a felület gazdája, a számlakibocsátó közüzemek, szolgáltatók és pénzügyi intézmények számára. A díjat Bencsik János, az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának tagja, az energetikai albizottság elnöke adta át a Parlament épületében.

Oklevél


2011. október

A Díjbeszedő márka elnyerte a MagyarBrands címet

  2011-ben másodszor tették külön mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, menedzsment, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló Superbrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás, ismertség) alapján a Díjbeszedő igazi magyar márkának számít. Minőségi, üzleti és fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP80 üzleti márka előkelő 20. helyét foglalja el.  A Díjbeszedő a kritériumrendszerben meghatározott szempontok közül a tulajdon, management és foglalkoztatás tekintetében kapta a legmagasabb pontszámot.

Díjbeszedő Holding Zrt.


 2018. november 14. szerda. Köszöntjük Aliz nevű látogatóinkat.
 Ön a(z) 14.709.070-ik látogatónk Impresszum   Jogi nyilatkozat   Oldaltérkép

© 2007. Díjbeszedő Holding Zrt.